jueves, 16 de abril de 2009

Amy 'This is the life' MacDonald












Amy MacDonald s'ha anat situant paulatinament al capdamunt de les llistes de música d'arreu del món, gràcies al seu àlbum debut This is the life, publicat el 30 de juliol del 2007.
El single, del que prèn el nom l'àlbum, encara està arrassant aquí Espanya, i és un dels temes més descarregats en format politò.

L'escocesa, amb només 21 anys, ha assolit l'èxit molt merescudament. El seu pop acústic amb trets d'indie i folk és una fòrmula guanyadora de per si, però pot quedar en "una més", en la indiferència. Amy MacDonald ha despuntat perquè té molt bones cançons. Òbviament, s'ha fet molt ressò del seu single, però no és l'únic a tenir en compte. Les altres cançons, com Poison Prince, Let's start a band i Mr. Rock&Roll són les que han ajudat a catapultar la genial This is the life.

Aprofitant el moment, ara hi ha disponible una versió "Deluxe", amb cançons anteriors al disc debut, mescles i directes.
Alguns deuen estar esperant ja en candeletes un nou àlbum de l'escocesa. Serà difícil mantenir-se al cim i tornar a fer un disc tan esplèndid com This is the life, tant com per vendre 2,5 milions de còpies.

Amy MacDonald té molt bones influències musicals.

Com podeu veure, és preciosa.
Em fa pensar en una 'fusió' de Nicole Kidman i Linsday Lohan en la seva bona època.




Sometimes she plays with a band.

Other times just her and her guitar.

Music.
This is her life....



2 comentarios:

  1. I tan! Li has clavat el parecido razonable! xD

    Ara estava escoltant el single que deies i està molt bé, tot i que la segona veu que li fa les terceres marca la diferència. M'agrada! Espero que no sigui com la Katy Perry aquella i que la veu sigui seva i no li hagin tocat gaire... A veure si manté el nivell! :P

    ResponderEliminar
  2. Home, en directe perd una mica...

    ResponderEliminar