miércoles, 13 de mayo de 2009

Intimacy Remixed

Aquest dilluns 11/05 va sortir a la venda Intimacy Remixed.
El darrer àlbum de Bloc Party - el tercer dels anglesos - ha estat íntegrament versionat per Villains, Mogwai, Armand Van Helden, Phones i altres DJ's.

Els discos de remixes són molt atractius pels fans dels grups en qüestió i els amants de la música electrònica. Per exemple, aquest mes de febrer van ser versionats 10 temes de Pastora per Elegant Distorsion, obtenint un gran producte final per un major (o senzillament diferent) públic objectiu.

Tornant a Bloc Party, amb la versió d'Intimacy ja gairebé completen una edició paralela dels seus àlbums, ja que el seu àlbum debut (Silent Alarm, 2005) també va ésser remixat. L'únic que no ho ha estat és A weekend in the city, el seu segon LP.

He fet una petita cata de tres dels temes i destaco Ares i Signs, dues de les meves preferides a l'àlbum original de Bloc Party, banda que per cert tocarà a finals de mes a la ciutat comtal, al Primavera Sound 2009.

Per veure el vídeo cliqueu al títol de la cançó. No l'adjunto perquè el blog no té prou espai. Per cert, a partir d'ara passo al castellà.

ARES (Villains Remix):

Enérgicamente ascendente con un genial beat de fondo y una clavada distorsión con la voz de Kele Okereke.
A tener en cuenta la bajada de intensidad a media canción en favor de la melodía original para seguir con un admirable crescendo.


SIGNS (Armand Van Helden Remix):

Distorsión y gran uso del rever en la voz de Okereke. De balada intimista a frenética psicodelia electrificante, combinada con un vídeo hecho a medida: Chicas que llevan por cabeza una bola de discoteca y unos labios pintados con pintalabios Russian Red como mínimo que cantan des de la entrepierna de una joven. Una vagina cantarina.


2 comentarios:

  1. Mira't això per fer la playlist:
    http://widgets.grooveshark.com/
    :)

    ResponderEliminar
  2. Sí, sí... divendres a Girona... però ahir a Terrassa. :P

    He estat merdejant el grooveshark i després de tres hores d'intentar pujar cançons per provar-ho, no em surt. Com que m'he frustrat, m'he posat a buscar i he trobat això:
    http://creaweb.blogspot.com/2007/06/reproductor-de-musica-con-lista-de.html

    :)

    I ja que hi estem posats i t'agrada la Russian... faig autopromoció:
    www.myspace.com/enhea

    ResponderEliminar